Книга рецептів

Філе оселедця в ароматному маринаді: смачно, просто і бюджетно

22:30 — 16 квітня 2024 eye 1996

Сьогодні у супермаркетах можна купити філе оселедця у різних маринадах. Але самому приготувати домашній оселедець обійдеться набагато дешевше. Та й домашня їжа є домашня — і з цим ніхто не посперечається.

Звісно, потрібно витратити трохи часу, але це того варте.

Рецептом оселедця в ароматному маринаді поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Приготуємо смачний оселедець в ароматному маринаді, — каже Елла Іванова. — Це дуже легко та просто. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим.

Оселедець в ароматному маринаді

Для маринаду:

Оселедець очищаємо від шкіри та кісток і нарізаємо філе на невеликі шматочки. Потім ріжемо цибулю.

Маринад готуємо, поєднавши всі інгредієнти, трохи прогріваємо та повністю охолоджуємо. Пробуємо. Якщо оселедець не солоний, додаємо в маринад сіль.

Далі все просто. З'єднуємо маринад з оселедцем та цибулею. Даємо постояти у холодильнику добу.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт оселедця у сметані (по-польськи) — дивне, але дуже смачне поєднання.

Читайте також: Скумбрія на мангалі від зірок «МастерШефа»: просто тане у роті

Фото з альбому Елли Іванової