Книга рецептів

Ніжна паска на олександрійському тісті: рецепт, перевірений досвідом

20:17 — 22 квітня 2024 eye 8946

На Великдень обов'язкові страви — паска та писанки або крашанки.

Головний секрет пасок на олександрійському тісті — в опарі. Вона готується заздалегідь, напередодні ввечері. В класичному рецепті використовують пряжене молоко, але і на звичайному молоці паски виходять ніжні, ароматні та дуже смачні. Вони в міру солодкі, не крихкі, чудово зберігають свіжість довгий час. Цей рецепт пасок ще жодного разу не підвів. Впорається навіть недосвідчена господиня, ділиться фудблогерка Юлія Ковальчук.

Для опари:

Для тіста:

Для змащування пасок:

Раніше кулінарка Валентина Кущ поділилася рецептом приготування сирної шоколадної паски з вишневою начинкою.

Також порадуйте на свято рідних польськими великодніми кексами від Тетяни Мокріді.