Книга рецептів

Неперевершений рейндлінг: Великодня австрійська випічка, яку потрібно спробувати хоча б один раз у житті

12:43 — 27 квітня 2024 eye 261

Фудекспертка Світлана Левицька, яка раніше розповідала, як приготувати сирний пиріг «Сльози ангела», він же «Краплі роси», запропонувала рецепт рейндлінга — великодньої австрійської випічки.

«Якщо не на Великдень, то хоч раз у житті раджу спробувати приготувати — це неперевершено!» — стверджує Світлана Левицька.

Інгредієнти:

Для начинки:

Читайте також: Сирна паска з маком: обов'язково стане однією з ваших улюблених

Приготування:

Раніше суперфіналістка кулінарного шоу «Майстер Шеф» Ольга Рябенко, розповіла, як приготувати «швидку» сирну паску без дріжджів до Великодня.

Фото — скріншот