Книга рецептів

Песто «Ялинкове мереживо»: готується швидко і просто

20:19 — 30 квітня 2024 eye 154

На відміну від традиційного італійського песто, цей соус багатий на вітаміни з лісової кухні. Ароматний песто з молодих ялинових гілочок смакує з пастою, з картоплею або як намазка на хліб, ділиться фудблогерка Ольга Буравчук.

Інгредієнти:

Приготування:

Обсмажте горіхи кеш’ю на сковороді. Дайте їм трохи охолонути й за бажанням подрібніть їх у ступці або подрібнювачем.

Помістіть всі інгредієнти в миску і швидко змішайте все за допомогою ручного блендера.

Ваш ароматний песто з ялинкових кінчиків готовий. Перелийте його в невелику сервірувальну миску або банку з гвинтовою кришкою. Якщо ви хочете зберігати песто в холодильнику кілька днів, важливо добре покрити його олією.

Ви також можете експериментувати з іншими рослинними оліями та горіхами.

Раніше відома кулінарка Валентина Кущ поділилася рецептом справжнього зеленого борщу. А популярна співачка Оля Полякова — рецептом «найпухкішої паски».