Книга рецептів

Великодній кекс із сиром і цукатами: ароматний і соковитий

22:28 — 1 травня 2024 eye 355

Випічка до Великодня дуже смачна. Це і пряники, і крафіни, і кекси… Рецептів в інтернеті багато, але потрібно скористатися перевіреними.

Рецептом кексу з сиром та цукатами поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Кекс з додаванням сиру та цукатів ароматний та соковитий, — каже Елла Іванова. — Раджу приготувати.

Кекс з сиром та цукатами

Збиваємо з цукром яйця, додаємо ванільний цукор та сіль. Додаємо вершкове масло та сир — і збиваємо. Потім додати борошно, розпушувач та соду. Добре перемішати. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Додати цукати та замісити тісто.

Випікаємо при 170 градусах 30−35 хвилин.

Для глазурі взяти 150 г цукрової пудри та 1−2 столові ложки лимонного соку.

У пудру поступово додаємо лимонний сік до бажаної консистенції та декоруємо глазур'ю кекс.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти великодніх десертних яєць зі смаком тірамісу, а також сирної паски з маком, яка обов'язково стане однією з ваших улюблених.

Фото з альбому Елли Іванової