Книга рецептів

Готуємося до Великодня: соковита шинка в духовці від Олексія Міля

12:28 — 1 травня 2024 eye 607

Фудблогер Олексій Міль, який раніше розповідав, як приготувати закарпатський бограч з чотирма видами м’яса, запропонував ще один рецепт приготування м'яса.

«Великодня шинка у духовці — смачна і соковита», — пише фудблогер у соцмережах та розповідає, що потрібно для приготування цієї страви. Час приготування: 80 хвилин плюс час на маринування.

Інгредієнти:

Для маринаду

Читайте також: Готуємо до Великодня: найкращий рецепт шинки до святкового столу

Приготування:

Раніше учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко запропонувала приготувати домашню шинку з курятиною.

Фото — скріншот