Книга рецептів

Омлет у чаші з авокадо: красиво, незвично і смачно

22:27 — 5 травня 2024 eye 460

Гарно подати сніданок — справжнє мистецтво. Ним володіють фахівці у ресторанах, і тому їхнє вміння створити особливу атмосферу цінується дорого. Але варто проявити креативність — і ваш домашній сніданок буде не менш апетитним. Наприклад, омлет можна подати у половинці авокадо. Також у такій чаші можна сервірувати салат із яєць та крабових паличок або, наприклад, картопляне пюре з кропом.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

— Така подача страви захопить ваших рідних та близьких, — каже Ардія Діаманті. — Вибирайте авокадо стиглий, але не перезрілий. Шпинат можна замінити салатним листям або руколою.

Омлет у чаші з авокадо

Приготувати омлет, збивши яйце з молоком і посмаживши на олії.

Авокадо помити, поділити на дві частини, витягти кісточку і очистити. Наповнити половинку авокадо омлетом.

Декорувати страву мініатюрними листочками молодого шпинату.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» публікували простий рецепт смачного салату з пастою та овочами, а також рецепт незвичайних фаршированих яєць від кулінарки Елли Іванової.

Фото з альбому Ольги Сметанської