Піст закінчився, але після перших днів скоромної їжі деяким людям хочеться «зробити перерву», щоб не було різкого переходу до «важких» для шлунка страв.
Саме для таких людей пропонує вихід відома кулінарка Наталя Калніна.
Сьогодні, у понеділок, вона радить приготувати салат зі звичайнісінької капусти, такий, як колись готували у заводських та шкільних їдальнях.
«В цьому салаті все просто, але є секрет технології, який і дає бажаний результат», — говорить Людмила.
Для приготування салату знадобиться:
капуста — 600 г
морква — 1 шт
сіль — 0,5 чайн л
цукор — неповна столова л
оцет — 1 столова л
олія холодного віджиму.
Капусту нарізати тонко, моркву натерти, додати сіль, цукор, оцет та олію. Добре перемішати. Салат поставити у холодильник на годину.
Після цього можна подавати до столу.
Зберігати такий салат можна від 3 до 5 днів.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну та корисну закуску з квасо, а також салат з редискою та авокадо.