Книга рецептів

Салат із бринзою, огірком та оливками: прекрасна ідея для легкої вечері

22:27 — 7 травня 2024 eye 254

Навесні багато хто згадує про необхідність схуднути до літа. Що ж їсти? Звичайно, салати. У них мало калорій, але багато корисних речовин. У кожного є свій улюблений салат, а, може, і не один.

Але ніколи не зайве дізнатися новий рецепт, спробувати втілити і взяти на замітку.

Рецептом салату з огірком, бринзою та оливками поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

- Для приготування цього салату використовуйте огірок без шкірки, — каже Ардія Діаманті. - Часник краще взяти молодий. За бажання можна його замінити цибулею. Подавати салат охолодженим!

Салат з огірком, бринзою та оливками (на 2 порції)

Огірок і м'якоть авокадо порізати кубиками, додати оливки і натерту бринзу та часник. Перемішати і заправити оливковою олією з соком лимона. За бажання можна доповнити улюбленою зеленню.

І смачного!

Нагадаємо рецепт барвистого, ситного і смачного салату.

Фото з альбому Ольги Сметанської