Книга рецептів

Молоді паростки папороті в клярі: «дивний, незвичайний і смачний» рецепт від судді «МастерШефа»

13:54 — 9 травня 2024 eye 117

Суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський, який раніше пропонував приготувати страву з сезонною черемшею — палянички, розповів про ще один цікавий рецепт — молоді пагони папороті у клярі.

«Кухарі готують багато дикоросів, і в Україні є біля 55 видів цієї рослини, яка ще може бути цікавою на смак і не тільки солоною, а й навіть у десертах!» — пише кулінар у соцмережах.

Інгредієнти:

Приготування:

«Особливо смачно з соусом тар-тар, в який я додавав трохи барбекю. Дивно, незвично і смачно!» — додав Володимир Ярославський.

Раніше кулінар ділився секретом приготування ідеальної спаржі.

Фото — скріншот