Книга рецептів

Смачні як гарячими, так і холодними: «ідеальні» котлети із щуки від суперфіналістки «МастерШефа»

17:21 — 15 травня 2024 eye 568

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом курятини у сирному клярі, запропонувала фоловерам рецепт рибних котлет зі щуки.

«Ловіть рецепт найсмачніших рибних котлеток, що смакують як у гарячому вигляді, так і в холодному, і будуть до вподоби всій родині. М’ясо щуки дієтичне з солодкуватим присмаком. Це ідеальне мʼясо для приготування ніжних котлет», — пише вона у соцмережах.

Інгредієнти:

Для соусу:

Читайте також: Соковиті та ароматні котлети за старим іспанським рецептом: «такого насиченого смаку у вашому житті точно не було» (відео)

Приготування:

Раніше кулінарка Наталія Бевза поділилася рецептом котлет «Гнізда».

Фото — скріншот