Книга рецептів

Салат полуничний з перчинкою: вишукано та смачно

22:24 — 18 травня 2024 eye 163

Стартував довгоочікуваний сезон полуниці. Хоча вона є на полицях супермаркетів цілий рік, проте сезонна найсмачніша та найкорисніша. Полуницею можна смакувати просто так, з нею можна готувати мусові та желейні десерти, вареники, пиріжки. Також її можна додавати до салатів. Пікантний смак гарантовано. Подавайте салат у гарному посуді. Тоді страва виглядатиме апетитно.

Рецептом незвичайного салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда, яка раніше давала рецепт салату з редискою та крабовими паличками.

- Цей салат вишуканий та смачний, — говорить Анна Конда. — Спробуйте приготувати у вихідний день.

Салат полуничний з перчинкою (на 2 порції)

Промиваємо листя салату та розриваємо на невеличкі шматочки. Додаємо порізаний кільцями банан, та порізану на половинки або четвертинки полуницю. Далі готуємо заправку. Змішуємо мед з соком лимону та оливковою олією, перемішуємо, додаємо дрібно нарізаний часник, сіль за смаком та перець чилі. Перемішуємо, заправляємо салат.

Смачного!

Нагадаємо рецепт апетитних сирників з полуницею.

Фото із альбому Анни Конди