Книга рецептів

«Час урізноманітнити раціон»: сирний пиріг з полуницею від шеф-кухаря Валентини Кущ

15:31 — 25 травня 2024 eye 189

Відома кулінарка Валентира Кущ, яка раніше давала рецепт весняного зеленого борщу, розповіла, як приготувати сирний пиріг із сезонною полуницею.

«Якщо Ви вже на етапі поїдання полуниці кілограмами, то цей рецепт саме для того, щоб урізноманітнити полуничний раціон і трішки позбавитись полуниці, яка залежалась у холодильнику. Отже, готуємо!» — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Десерт з особливим шармом: полуничне крем-брюле від фудекспертки Світлани Левицької

Приготування:

Раніше Тетяна Литвинова та Наталка Карпа представили «ідеальний літній легкий десерт» — полуничний трайфл.

Фото — скріншот