Кулінарка Alina FooDee, яка постійно експериментує та вдосконалює свої рецепти, запропонувала надзвичайно смачну страву на обід або вечерю.
За словами Аліни, ця страва сподобається як дітям, так і дорослим. А готується вона дуже просто.
Для приготування курячого філе з грибами у вершковому соусі знадобиться:
Куряча грудка — 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Борошно
Гриби — 250−300 г
Сушений чебрець — 0,5 ч.л.
Вершки — 300 мл
Гірчиця у зернах — 1 ст.л.
Приготування:
Філе порізати, посолити, поперчити.
Кожен кусочок філе запанірувати у борошні й обжарити з двох боків на олії.
Перекласти філе у миску.
Гриби порізати на кусочки й обсмажити на сильному вогні.
Додати тим'ян та куряче філе й влити вершки.
Накрити кришкою та готувати на помірному вогні 5−7 хвилин.
Наприкінці додати чайну ложку гірчиці у зернах. Це додасть страві неповторну родзинку.
Також на вечерю з курячого філе можна приготувати ще одну смачну страву, до якої вже входить і гарнір.