Книга рецептів

Неймовірний абрикосовий сорбет: влітку кращий за морозиво

22:26 — 16 червня 2024 eye 726

Фруктовий та ягідний сорбет, який продається у магазинах, містить чимало консервантів. То чи не краще приготувати ласощі в домашніх умовах? Зробити це найпростіше. Головне — щоб у вас був блендер. Морозивниця не знадобиться.

Сорбет — то справжня насолода у спекотний день. Подавайте десерт красиво — у креманках чи фужерах. За бажанням декоруйте свіжою м'ятою. Це дуже апетитно.

Рецептом чудового абрикосового сорбету поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— За таким же принципом можна приготувати полуничний чи персиковий сорбет, поєднавши полуницю чи персик із бананом, — каже Елла Іванова. — Спробуйте, це просто. Гадаю, і дорослим, і дітям такі ласощі сподобаються.

Абрикосовий сорбет

2 банани

Абрикоси — 10 шт.

Мед (до смаку)

Фрукти заморожуємо, попередньо нарізавши на шматочки, і потім ретельно збиваємо в блендері. Їмо відразу — повторного заморожування краще уникати. Для яскравішого смаку можна додати шматочки абрикосу та мед.

І смачного!

Раніше Елла Іванова ділилася рецептом ягідного морозива у шоколаді.

Фото з альбому Елли Іванової