Фудблогерка з Маріуполя Ольга Матвій все більше занурюється у дачні справи, тому має не надто багато часу на складні кулінарні експерименти. Однак її родина все ж не залишається голодною, тому що пані Ольга знає, що приготувати смачну страву можна і з мінімуму продуктів.
Саме такою є літня запіканка з молодою капустою, рецепт якої блогерка виклала на свій канал щойно.
«Простий і смачний обід/вечеря на всю сім'ю», — так розповіла вона про свою страву.
Для приготування такої запіканки потрібні:
Спосіб приготування
Молоду капустинку ріжемо пластинами (ніби на стейки), солимо, перчимо і додаємо трохи олії.
Зверху викладаємо шматочки курячого філе (можна й курячий фарш).
Заливаємо заливкою з яєць, сиру, зелені і вершків.
Наостанок посипаємо молотими сухарями (краще взяти домашні), аби вийшла хрумка скориночка.
Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку орієнтовно на 20 хвилин.
Нагадаємо також про рецепт ледачих пиріжків з капустою «Хмаринка» від Наталії Калніної.