Делікатесні тости можуть бути не тільки з червоною рибою чи креветками, але й десертні. Наприклад, зі смаженою черешнею. Напевно, саме словосполучення «смажена черешня» може здатися вам незвичайним. Але це вже давно не нове. Багато хто готує в сковороді варення. Наприклад, сливове та абрикосове. І смажена черешня, як кажуть, якраз із цієї опери.
Рецептом ласощів, які ви навряд чи знайдете у ресторані, поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
— Такий тост — чудова альтернатива вишуканому десерту, — каже Елла Іванова. — За бажання тост можна доповнити медом. Хліб може бути як чорним, так і білим. Якщо хочете, його можна підрум'янити в тостері. Вершкове масло має бути дуже якісним та смачним.
Хліб (який ви любите)
100 г черешні
100 г сиру філадельфія
20 г вершкового масла
Черешню злегка просмажити з вершковим маслом. Хліб намазати сиром Філадельфія. Зверху покласти черешню.
За бажанням прикрасити м'ятою. Подавати до чаю чи кави.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом десерту з чорносливом та йогуртом.
Читайте також: Полуничне морозиво з двох інгредієнтів: без молока, цукру, яєць та вершків
Фото з альбому Елли Іванової