Сьогодні в інтернеті немає дефіциту рецептів. Але є одне але: не всі вони перевірені. Це головна причина, чому варто готувати за рецептами тих кулінарів, які є не лише теоретиками соцмереж, а й практиками.
Кулінарка із Кривого Рогу невтомно досліджує продукти, готує з них нові страви та модернізує традиційні.
Здавалося б, із картоплі та огірка майже всі варіанти салатів нам відомі. Але ні. Зовсім інший смак у салату, якщо картоплю запекти.
- Це дуже смачно, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — і насолоджуйтеся з рідними та близькими.
Салат із запеченої картоплі
- 500 г картоплі
- Олія
- 1 великий огірок
- Сіль
- Перець
- 1 зубок часнику
- 100 г сиру «філадельфія»
Беремо маленьку картоплю і добре миємо. Відварюємо в шкірці, чистимо, злегка розминаємо, як для пюре, і запікаємо до рум'яної скоринки. З'єднуємо з нарізаним на кубики огірком і подрібненим часником. Заправляємо сиром «філадельфія», сметаною або майонезом. За бажанням можна додати перчик чилі, гірчицю в зернах.
І смачного!
Нагадаємо про те, що обов'язково потрібно зробити в розпал сезону — заготовити кріп на зиму.
Фото з альбому Ольги Сметанської