Книга рецептів

Десертний салат із кавуном і лохиною: додавайте улюблений сир

22:04 — 7 липня 2024 eye 167

Літні десертні салати мають особливий смак. Адже сезонні дари природи такі ароматні та смачні. Наприклад, лохину можна купити в супермаркеті будь-якої пори року. Але літня ягода ніколи поза конкуренцією. Невипадково десертні салати доповнюють сиром. Він надає ситності та пікантності. Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Фрукти та ягоди містять багато вітамінів, — каже Елла Іванова. — Десертні салати дуже корисні. Готуйте — і насолоджуйтесь! М'яту я нарізаю дрібно. Вона надає страві особливого аромату і смаку. Сир можете взяти ваш улюблений — фету, бранзу або моцарелу. Лохину можна замінити чорницею.


Десертний салат з кавуна та лохини

Для заправки

М'якуш кавуна нарізати на кубики. Додати лохину та нарізану м'яту, маленькі кульки моцарели або шматочки. Усі інгредієнти змішати, заправити ягідним оцтом чи лимонним соком з медом.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати вафлі з кабачка та найсмачніший наливний пиріг «Персикове спокуса».

Фото з альбому Елли Іванової