Кулінарка Наталя Калніна, яка нещодавно нагадала рецепт холодника, розповіла про незвичайне варення.
За її словами, це варення «підірвало інтернет». Готується воно з вишневого листя та смородини. В родині Наталі такий смаколик дуже полюбився, готують його щороку. Подають з млинцями та оладками.
«Дочка взагалі з іншим варенням відмовляється їсти млинці», — пише кулінарка.
Для приготування ласощів знадобиться:
На 1 кг ягід:
вишневе листя — 1 жменя
вода — 300 мл (повинно вийти 200 мл відвару)
смородина — 1 кг
цукор — 1 кг
лимонна кислота — ¼ч.л.
Весь процес приготування Наталя показала у відео.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати варення з черешні та варення з трояндових пелюстків.