Книга рецептів

Маринований перець: готуємось до смачної зими заздалегідь

20:20 — 11 липня 2024 eye 267

Що тільки не маринують наші господині — і гриби, і курячі шлунки… То що ж казати про овочі! Зокрема маринований перець — він дуже добре поєднується як із дуже вишуканими стравами, так і з закусками та всілякими салатами. Готувати нескладно, тому вийде у кожної господині, ділиться кулінарка Оксана Дорош, яка раніше давала рецепт кабачкової ікри.

Складники:

Приготування:

Перець порізати шматочками, помістити в каструлю, додати всі інші інгредієнти, варити на помірному вогні 20 хвилин від моменту закипання.

Розкласти в банки та стерилізувати ще 15 хвилин.

Нагадаємо рецепт смачного та корисного салату з квасолі та моркви на зиму.