Книга рецептів

М'ясорубку обов'язково підморозьте: рецепт шикарних курячих котлет від одеського ресторатора Сави Лібкіна

12:59 — 10 липня 2024 eye 566

Відомий одеський ресторатор Сава Лібкін, який раніше ділився секретами приготування баклажанної ікри по-одеські, запропонував рецепт смачних курячих котлеток.

«Якщо ви хочете досягти дійсно неперевершеного результату, мясорубку варто попередньо підморозити у холодильнику», — радить він на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Плескавиця: пласка котлета по-балканськи стане однією з ваших улюблених страв

Приготування:

Раніше суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом котлет з цукіні з сиром в середині.

Фото - скріншот