Коли бачиш фото апетитних вареників, одразу хочеться їх приготувати. Щоправда, іноді на цьому все закінчується. Якщо ж у вас є вишня, не відкладайте приготування вареників. Якщо в родині є діти, залучайте їх до процесу. Це і корисно, і цікаво. До речі, багато в чому завдяки кулінарним шоу діти готують із задоволенням.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт вареників з полуницею.
- Рецептів тіста величезна кількість, — каже Елла Іванова. — Це тісто, на мою думку, дуже вдале. У ньому ми не використовуємо яйця, але воно виходить м'яке, еластичне, смачне. І дуже приємне в роботі.
Вареники з вишнею
- 400 г борошна
- 125 г води
- 125 г молока
- Пів чайної ложки солі
- 2 столові ложки олії
Для начинки
- Вишня — пів літрова банка
- Цукор — 2−3 столових ложки
- Крохмаль — чайна ложка
З'єднайте борошно з гарячою сумішшю молока та води. Дайте трохи охолонути. Замісити тісто. Загорнути в плівку. Розкачати та вирізати кола для вареників. Начинити ягодами з цукром і крохмалем.
Відварити до готовності.
І смачного!
Нагадаємо рецепт аранчині з сиром.
Фото з альбому Елли Іванової