Книга рецептів

Один з’їв і наївся: турецькі пиріжки з трьома начинками від Ольги Матвій

17:12 — 13 липня 2024 eye 4001

Кулінарна вигадниця Ольга Матвій, яка ще на початку війни вимушено залишила рідний Маріуполь, не забула місцеві смаки і вподобання, тож популяризує їх серед майже 6 млн підписників в YouTube.

Вочевидь, спекотні дні знову повернули її на південь, де пахне пахлавою і чебуреками.

Тож господиня вирішила приготувати вдома «майже чебуреки» — а саме турецькі пиріжки з трьома начинками, які смакуватимуть навіть за кілька днів після випічки.

Мова про традиційне м'ясо, різну зелень та тертий сир.

Що потрібно:

для тіста:

для начинок:

Приготування

Для початку додайте у воду всі інгридієнди для тіста, після чого всипте борошно, замісіть і залиште на 1 годину.

Тим часом підготуйте начинки.

Сформуйте пиріжки, защіпнувши краї за допомогою виделки.

Змажте жовтком для гарного кольору.

Духову шафу розігрійте до 180 градусів і випікайте пиріжечки до золотавості.

Нагадаємо також про рецепт сирної піци на сковороді від Ольги Матвій, яку легко приготувати навіть на дачі.