Книга рецептів

Вінегрет із секретом: навіщо в популярний салат додають ложку молока та цукор

11:41 — 18 липня 2024 eye 200

Якщо до традиційного українського вінегрету додати два прості інгредієнти, то ця страва може «заграти новими барвами».

Як стверджує видання elegantwoman.kyiv.ua, смакові якості салату з буряка, моркви, картоплі та інших овочів може поліпшити… столова ложка молока та трохи цукру.

Читайте також: Ви все робите неправильно: чотири поширені помилки при приготуванні вінегрету

Зазначається, що завдяки молочно-цукровій добавці у салата з'явиться незвичайний приємний аромат, трохи солодкуватий присмак, а ще він набуде особливої соковитості.

Під час нарізання буряка для вінегрету руки зазвичай стають красними. Про те, як позбавитися цього забарвлення за допомогою звичайної солі, читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay