Книга рецептів

Яблучно-кавовий квас: освіжить у спекотні дні

20:20 — 20 липня 2024 eye 138

Це легкий і ароматний напій з тонкою ноткою кави і яблучним післясмаком. Він прекрасно підійде для літніх спекотних днів. Приготуйте, бо потім будете шкодувати, що не спробували цю смакоту, ділиться фудблогерка Марина Гармаш.

Знадобиться:

Приготування:

У каструлі закип'ятіть 3 літри води, додайте цукор, каву та лимонну кислоту. Перемішайте, щоб цукор розчинився, зніміть з вогню. Дайте рідині охолонути до кімнатної температури, влийте яблучний сік, додайте родзинки і сухі дріжджі. Перемішайте. Каструлю прикрийте зверху кришкою, але нещільно. Залиште на ніч для бродіння. Вранці розлийте квас по пляшках. Приберіть в холодильник на 5 — 6 годин для охолодження. Після охолодження квас готовий до вживання.

Нагадаємо рецепт домашнього лимонаду.