У спеку дуже хочеться прохолодних напоїв та морозива. Саме морозиво — це не тільки справжній порятунок у літній день, а ще й справжня насолода!
Домашнє морозиво краще за магазинне, оскільки приготоване без консервантів.
Як його приготувати без цукру з бананом та динею, розповіли на сайті з рецептами.
Бананово-кокосове морозиво
Інгредієнти:
4−6 бананів;
½ чашки кокосової стружки;
трішки ваніліну або ½ чайної ложки ванільної есенції.
Приготування:
Банани нарізати на невеликі шматочки й заморозити.
Заморожені банани викласти у блендер, додати кокосову стружку та ванілін й збити до однорідної маси.
Насолоджуватись кремовим смаком можна відразу ж після приготування.
Ще один рецепт морозива, в якому диня — головний інгредієнт.
Інгредієнти:
300 г дині,
40 г меду;
250 мл натурального грецького йогурту.
Приготування:
Диню очистити, нарізати кубиками й відправити кубики дині в морозилку до повного замороження.
Після цього перекласти заморожену диню у блендер, додати йогурт та збити.
В самому кінці додати мед й ще раз збити.
Вийде ніжне морозиво, яке можна відразу їсти.
Якщо диня дуже солодка, то можна взагалі обійтися без додавання меду.
Раніше ми публікували рецепт морозива від кулінарки Лілії Цвіт.