Книга рецептів

Кабачкові оладки з незвичними інгредієнтами: незабутній смак літа

20:24 — 21 липня 2024 eye 34170

Якщо набридли звичайні смажені чи запечені кабачки, то цей рецепт вам точно сподобається. Бо він не банальний, простий у приготуванні та дуже смачний, ділиться фудблогерка Оксана Дорош.

Складники:

Приготування:

Кабачки промиваємо, відрізаємо кінчики та очищаємо від шкірки. Натираємо їх на великій тертці та додаємо до них половину чайної ложки солі, перемішуємо і залишаємо на декілька хвилин потім відтискаємо добре від рідини.

Одну невелику моркву очищаємо, натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше. Також ріжемо і невеликий пучок кропу.

Відправляємо до кабачків моркву, цибулю, кріп, розім'яту виделкою фету, яйце та перемішуємо до однорідності. Після цього пробуємо на сіль: і при необхідності додаємо її. Додаємо горіхи та перемішуємо. Смажимо як звичайні оладки.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт лінивих кабачкових хачапурі. А для тих, хто турбується про струнку фігуру, — кабачкових оладок зі шпинатом.