Книга рецептів

Палюшки з кропивою: рецепт традиційної української страви від зірки «МастерШефа»

12:45 — 20 липня 2024 eye 92

Жалюча кропива може бути використана не лише для приготування підживлення для овочів на дачах, але й в кулінарії.

Відомий кулінар Володимир Ярославський запропонував фоловерам рецепт української страви під назвою «Палюшки з кропивою». «Цьогоріч досить спекотно і картопля вже набрала достатньо крохмалю. Отже, можна готувати палюшки — наша традиційна страва з тіста, основа якого картопля, борошно та яйця. Для кращого смаку я додаю тертий, твердий, витриманий сир, мускатний горішок та пюре з кропиви (можна замінити на шпинат)», — пише він у соцмережах.

Інгредієнти:

Приготування:

Для соусу:

Приготування:

Раніше Володимир Ярославський розповідав, що можна приготувати зі стрілок часнику.

Фото — скріншот