Книга рецептів

Дуже смачні мариновані огірочки: доповніть ними бургери та бутерброди

22:24 — 22 липня 2024 eye 353

Бургер або бутерброд, а також салат із маринованим огірком — це смачно та ситно. Такі огірки можна готувати за різними рецептами. Але той, яким ділиться кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, вас точно здивує. Ці огірочки спочатку маринуються, а потім проварюються. І в такий спосіб насичуються смаком усіх інгредієнтів.

— Такими огірками можна доповнити і салат, і бутерброди, і бургери, — каже Елла Іванова. — Спробуйте приготувати — не пошкодуєте. Можливо, цей рецепт стане одним із ваших улюблених. Пригощайте рідних та близьких, взнавайце їхню думку.

Огірочки для бургерів та салатів

Неочищені від шкірки огірки нарізаємо кільцями та додаємо всі інгредієнти. Залишаємо хвилин на двадцять промаринуватися.

Варимо упродовж п'ятнадцяти хвилин. Охолоджуємо до кімнатної температури. Перекладаємо у банку. Закриваємо кришкою. Зберігаємо в холодильнику.

І смачного!

Раніше цікавим способом швидкого маринування огірків поділилася кулінарка Любов Біріна.

Читайте також: Незрівнянні кабачки з часником: як приготувати смачну закуску на зиму

Фото з альбому Елли Іванової