Якщо ви дбаєте про фігуру, влітку найкраща альтернатива тістечкам і тортам — фрукти та ягоди. Їх можна їсти просто так, а можна включати в салати. Щоправда, не всі поєднання вдалі. А ось тандем дині та кавуна ідеальний. Вони мають бути стиглими та смачними. Волоські горіхи у меду додадуть особливого смаку.
Також кавун можна поєднувати з нектаринами, а диню — з грушами. Шукайте свій улюблений смак - і обов'язково знайдете. Цей процес цікавий і захоплюючий.
Рецептом яскравих літніх ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей салат яскравий, як літо, і не менш смачний, ніж салати з манго та іншими екзотичними фруктами, — каже Ардія Діаманті. — Мед у салаті не обов'язковий, особливо якщо ви суворо підраховуєте калорії.
Фруктовий салат
- Філе дині — 200 г
- Філе кавуна — 200 г
- Волоські горіхи — 50 г
- Мед — чайна ложка
- Кавуновий фреш для заправки — чверть склянки
Філе кавуна і дині порізати на кубики, додати підрум'янені на сковорідці волоські горіхи, присмачені медом, і трохи кавунового фрешу для заправки. Подавати салат охолодженим у красивому посуді.
Смачного!
Нагадаємо рецепт брускетти з м'яким сиром і малиною.
Фото з альбому Ольги Сметанської