Книга рецептів

Фантастично смачне абрикосове масло: готується просто і швидко, а перестати їсти неможливо

16:06 — 11 серпня 2024 eye 521

Фудблогерка Валерія Велігура, яка раніше ділилася рецептом пирога з тіста філо, груши та камамбера, категорично не радить фоловерам готувати абрикосове масло, адже якщо ви його спробуєте, то вже не зможете зупинитися і з'їсте все, що наготували.

«Зупинитися їсти буде просто неможливо! Ідеально пасує до каш, млинців, сирничків та навіть смакує просто зі свіжим або підсмаженим хлібом. Ще й готується дуже просто та швидко», — пише Валерія на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти (~ на 470 г):

Читайте також: Медова закуска з абрикосів, дорблю та волоських горішків: гості точно оцінять смакоту

Приготування:

Раніше Тетяна Литвинова ділилася рецептом «ледачого» фруктового пирога з абрикосами та яблуками.

Фото — скріншот