Книга рецептів

Мариновані помідори: збережіть цей рецепт, бо обов’язково захочете приготувати й наступного року

20:31 — 16 серпня 2024 eye 87141

Існує багато рецептів маринованих помідорів, але ці нікого не залишать байдужими. Помідори виходять смачні та ароматні. Маринад потім можна і на печиво використовувати, ділиться кулінарка Оксана Устименко.

Маринад:

В банку покласти:

Приготування:

Усі спеції виклали в банку, тоді помідори. Заливаємо теплим маринадом (попередньо він закипає, аби всі складники розійшлися у воді).

Стерилізувати 15 хв.

Вихід — 3 банки (3 л).

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти шведського салату з огірків на зиму, а також квашених помідорів «як бочкові» — чудової української автентичної страви.