Книга рецептів

Суп з боровиків: такої смакоти ви ще не куштували

20:35 — 22 серпня 2024 eye 253

Обов'язково приготуйте ароматний, наваристий суп з боровиків, якщо у вас було успішне «тихе» полювання. Готується він просто, а запах супу збере всіх за столом без нагадування, пише латиський сайт Receptes.

Складники:

Приготування:

Налийте в каструлю воду і покладіть в неї порізані боровики. Додайте сіль за смаком, трохи перцю і лавровий лист. Проваріть 10 хвилин, вийміть лавровий лист і дайте всьому охолонути до кімнатної температури. Поставте в холодильник до наступного дня. Коли ви вирішите продовжити варити суп, дістаньте його з холодильника і дайте йому закипіти.

Поки вода закипає, обсмажте до м’якості нарізану моркву і цибулю. Коли морква стане м'якою, додати її в суп, додати картоплю, варити все разом до м'якості картоплі. Листя петрушки подрібнити і додати в суп, не перемішувати, накрити кришкою, щоб постояв 5−7 хвилин. Можна відразу розлити суп по тарілках і посипати подрібненими листочками петрушки. Додайте сметани і можете насолоджуватися чудовим смаком лісових продуктів.

Нагадаємо рецепт дуже смачного грибного супу.