Книга рецептів

Ситно і дуже корисно: «зелена» вечеря з кабачків від Тетяни Литвинової

6:13 — 22 серпня 2024 eye 25225

На жаль, до України знову повернулася неймовірно спекотна погода, і залишатися на кухні довго геть немає сил. Виходом можуть стати легкі страви з овочів, які готуються досить швидко. При цьому вони є дуже корисними і не навантажують шлунок на ніч.

Так, відома українська фудблогерка Тетяна Литвинова порадила звернути увагу на всім знайомі кабачки, з яких швидко приготувала одразу дві досить ситні страви.

Це рулетики з кабачків з сиром і шинкою та овочева лазанья — теж з кабачків!

«Соковиті овочі в поєднанні з ніжним сиром створюють неймовірну гармонію смаків, а хрустка скоринка панірувальних сухарів робить ці страви ще більш апетитними. Такі легкі і в той же час збалансовані закуски відмінно підійдуть і для прихильників правильного харчування, тому сміливо додавайте їх в свій раціон», — радить своїм підписникам Тетяна.

Для приготування рулетиків (або ж ролів) з кабачка візьміть:

Приготування

Молодий кабачок наріжте тонкими слайсами, загорніть в роли з шинкою і сиром, посипте сухим часником, сіллю, додайте трохи олії і мелених сухарів (зверху).

Відправте у духовку, розігріту до 200 градусів, на 15 хвилин.

Для приготування кабачково- грибної лазаньї потрібні:

А як приготувати цю оригінальну страву, дивіться на відео.

Також нагадаємо про рецепт ідеального літнього десерту від Тетяни Литвинової, який напевне здивує вас своєю простотою і смаком.