Книга рецептів

Десерт з яблук без цукру та глютена: неймовірно «смачний» рецепт красуні-фудблогерки з «МайстерШефа»

16:42 — 21 серпня 2024 eye 258

Учасниця 12-го сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Мирослава Пекарюк, яка раніше поділилася рецептом «Велятинської дзями» — страви, яку готують мешканця села Велятиного Закарпатської області, розповіла, як приготувати десерт з яблук без цукру та глютену.

Про те, що необхідно для приготування сезонного яблучного десерта, вона розповіла на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Неймовірний яблучний зефір: дуже простий рецепт

Приготування:

Раніше рецептом яблучного десерта ділилася фудекспертка Тетяна Литвинова.

Фото — скріншот