Книга рецептів

Легко, ситно, по-домашньому: найсмачніше чашушулі від майстершефа Валентини Кущ

14:59 — 23 серпня 2024 eye 3564

Шеф-кухар Валентина Кущ, яка раніше розповідала, як приготувати дуже ніжну м`ясну страву — рвану телятину, поділилася рецептом чашушулі — ця страва грузинської кухні також готується з телятиною.

«Обожнюю комфорт фуд і ця грузинська страва (в цілому як і вся грузинська кухня) саме про це. Ситно, по-домашньому, легко і дуже смачно!» — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Шкмерулі — грузинська страва, яка «підкорює з першої дегустації»: простий рецепт від фудблогерки Тінатін Ломінадзе

Приготування:

Раніше Тінатін Ломінадзе розповіла, як готувати «найсімейнішу» страву — оджахурі зі свининою, та поділилася рецептом «яєчні з грузинським акцентом» — чирбулі.