Книга рецептів

Квашені овочі: дуже простий бюджетний рецепт від відомої кулінарки

22:28 — 26 серпня 2024 eye 2287

Квашені овочі стають все популярнішими у всьому світі. Дуже смачно — і це головна причина. У ресторанах порція таких овочів коштує чимало. А приготувати в домашніх умовах їх нескладно. До того ж це дуже бюджетно, що теж важливо. І ще один плюс: все натуральне! А це запорука здоров'я.

Рецептом смаколика поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка пропонує прості способи приготування смачних страв.

— Сьогодні кваситимемо овочі, — каже Елла Іванова. — Пропоную найпростіший спосіб. Спеції вибирайте на свій смак.

Квашені овочі

Овочі порізати дрібно і наповнити ними банку. У холодну воду додаємо сіль та спеції. Заливаємо овочі. Витримуємо при кімнатній температурі 3−4 дні у накритій марлею банці. Під марлею має бути гніт.

Потім зберігаємо у холодильнику.

І смачного!

Раніше Елла Іванова поділилася рецептом приготування дуже смачного томатного соусу до м'яса.

А майстершеф Валентина Кущ — рецептом чашушулі, страви грузинської кухні, яка готується з телятиною.

Фото з альбому Елли Іванової