Книга рецептів

Рецепт — вогонь: соковиті баклажани по-азійськи

20:45 — 2 вересня 2024 eye 9461

Гостренькі й ароматні баклажани полюбляють усі українці. А баклажани по-азійськи смакують фантастично, як пікантні грибочки. Як гарячими, так і з холодильника. Гостроту можна додавати за допомогою перчика чілі. Страва готується швидко з мінімуму інгредієнтів, ділиться кулінарка Анна Паукова.

Інгредієнти:

Приготування:

Баклажани очистити, нарізати скибочками. Посолити, залити водою на 5 хвилин. Злити воду, присипати крохмалем, а потім пальцями збризкуємо водою. Цю процедуру (крохмаль — трохи води) повторюємо тричі.

У достатньо великій кількості розігрітої олії смажимо до красивої скоринки баклажани. Прибираємо з пательні.

Дрібно нарізаний часник і зелену цибулю підсмажуємо. Готовому соусу можна трохи дати загуснути, а потім додати баклажани. Присипаємо наш шедевр зеленою цибулькою і кунжутом.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти сирої баклажанової ікри, а також холодного борщу на спекотний день.