Книга рецептів

Ситний та смачний банош: простий рецепт від відомої кулінарки

22:27 — 2 вересня 2024 eye 2563

Хто хоч раз готував страви з кукурудзяної крупи, знає, що готуються вони швидко. Тому банош — це чудова ідея для тих, хто поспішає. Крім того, страва дуже ситна. І це також плюс. А ще — досить бюджетна, що для багатьох важливо.

Банош — гуцульська страва, яка нікого не залишить байдужим. Його обов'язково потрібно спробувати у Карпатах. А повернувшись додому, приготувати та ще раз насолодитися смаком.

Рецептом баноша поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Банош — це страва яка готується на основі кукурудзяної крупи, — каже Елла Іванова. — Це дуже смачно та ситно. Готується страва просто та швидко. Їжте банош теплим. Розігріта ця страва — вже не зовсім т. е. По можливості використовуйте домашню сметану та бринзу.

Банош

З'єднати сметану з вершками та водою, довести до кипіння, додати кукурудзяну крупу та варити до готовності. Додати натерту бринзу та підсмажений на сковороді бекон. За бажання додайте і цибулю.

Смачного!

Раніше Елла Іванова поділилася рецептом котлет із цвітної капусти, а також огіркових оладок.

Фото з альбому Елли Іванової