Книга рецептів

Смузі з кавуна: смакота, яка точно не зашкодить талії

20:32 — 8 вересня 2024 eye 131

Кавуни прекрасно втамовують спрагу й дозволяють не з'їсти зайвого, що сприяє схудненню. До того ж це цінне джерело лікопену, який відіграє важливу роль у профілактиці онкологічних та серцево-судинних захворювань. Тому сміливо готуйте кавуновий смузі, пише видання Weranda.

Візьміть:

Приготування:

Охолодити всі інгредієнти в холодильнику мінімум на 2 години.

Зерна граната і ягоди смородини перебити блендером до стану пюре, потім протерти через сито.

Додайте нарізаний кавун, полуницю, сироп агави (або цукор), сік лайма і цедру.

Ретельно перемішайте до однорідності. Подавати, прикрасивши фруктами та м’ятою.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт смачної домашньої граноли з горіхами та насінням, яку за кілька хвилин можна приготувати на сковороді.

А відома кулінарка Тетяна Литвинова поділилася з шанувальниками рецептом швидкої і простої піци з кабачків.