Книга рецептів

Ніжний паштет-мус з курячої печінки: чудово підійде до канапок

20:25 — 19 вересня 2024 eye 4936

Час осінніх смаколиків настав. А цей паштет асоціюється з осінню. Він простий та смачний. Краще подавати паштет з ягодами (малиною, смородиною) або з карамелізованою цибулею. До речі, нагадаємо рецепт брускети з карамелізованою цибулею.

Така страва чудово підійде на канапки, для вівсяного млинця і просто як самостійна страва, в поєднанні з салатом, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.

Складники:

Приготування:

Печінку промиваємо, видаляємо плівки і нарізаємо середніми шматочками. До печінки додаємо нарізану цибулю та моркву. Заливаємо інгредієнти водою та варимо до готовності.

У чашу блендера відправляємо відварену печінку з овочами та мʼяке вершкове масло. Додаємо улюблені спеції і гарно перебиваємо. Важливо використовувати погружний блендер, щоб отримати однорідну, повітряну консистенцію.

Нагадаємо рецепт чудового ягідного соусу із смородини, який можна подати до цього паштету.