Відома в українському сегменті YouTube фудблогерка Alina FooDee із завидною регулярністю робить кулінарні відкриття і ділиться ними зі своїми підписниками.
Чільне місце серед її рецептів займають страви з доступної курятини, яка є частиною меню чи не кожної української родини.
Що знадобиться:
Приготування
М'ясо обсмажте на пательні до рум'яної скоринки і викладіть на тарілкку.
На олії, що залишилася, приготуйте соус. Для цього цибулю наріжте на кубики, додайте чорний мелений перець, порізані 3 великі помідори (взимку їх можна замінити на консервовані помідори пелаті), 1 столову ложку попередньо обсмаженої томатної пасти, хмелі-сунелі і солодку паприку. Протушкуйте все разом протягом 10 хвилин.
Занурте обсмажену курку в соус і тушкуйте під кришкою ще 20 хвилин на помірному вогні. Наостанок додайте часник.
«Мені так смачно гарно та ароматно, що в мене губляться думки», — ділиться враженнями дівчина, порадивши подавати таку страву з грузинським хлібом Шоті чи лавашем.
Також нагадаємо і про новий спосіб приготування горохового супу з копченими ребрами від шеф-кухаря Валентини Кущ.