Книга рецептів

Найшвидший пиріг-брауні до чаю: рецепт Тетяни Литвинової

15:05 — 23 вересня 2024 eye 274

Коли дуже хочеться солодкого, і водночас доводиться обмежувати себе у вживанні тістечок і тортів, можна знайти золоту середину, наприклад. приготувавши чізкейк.

А блогерка Тетяна Литвинова розповіла, як не лише пришвидшити процес, але й спекти гібрид чизкейку і шоколадного пирога брауні. Таким смаколиком можна і подруг пригостити на обідній перерві, і потішити родину за вечірнім чаюванням.

Якщо ж додати до сирного шару ще й свіжі ягоди малини — отримаєте просто неземне задоволення від поєднання смаків, говорить пані Тетяна.

Для приготування пирога знадобляться:

для насипної частини:

для сирної начинки:

Приготування

Змішайте всі складники сухої частини пирога, додайте натерте на тертці холодне вершкове масло.

З'єднайте руками.

Розподіліть масу по дну форми, також формуючи й бортики.

Приготуйте сирну начинку. Для цього сир, яйця, крохмаль і цукор перебийте блендером.

Викладіть сирну масу на нишній шар пирога, а зверху — ягоди малини (їх можна дещо «втопити»).

Верхній корж не формуємо, а просто присипаємо начинку залишками шоколадної крихти.

Випікати пиріг треба при температурі 180 градусів орієнтовно протягом 40 хвилин.

Смачного!

Також любителям випічки з малиною напевне «зайдуть» польські пиріжки малиняки, які приготувати дуже просто.