Книга рецептів

Вівсяне печиво з корицею: яскравий смак осіннього дня

22:26 — 25 вересня 2024 eye 245

Аромат кориці чомусь особливо гарний восени. Можливо, тому що літо позаду, а душа просить чогось яскравого, незвичайного. Кориця смакує в поєднанні з яблуками, а також з кавою. До речі, кардіолог Лакшмі Мехта впевнена, що зробити каву корисною для серця можна, додавши в напій трохи кориці.

Особливий смак має вівсяне печиво з корицею. Спробуйте приготувати — не пошкодуєте.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова.

- Це печиво ніжне та смачне, — каже Елла Іванова. — Воно сподобається і дорослим, і дітям. А готується досить просто і швидко.

Вівсяне печиво з корицею

Збити яйце з цукром, додавши сіль і ванільний цукор. Доповнюємо корицею, сметаною, олією та медом, а потім содою та вершковим маслом — і все це добре перемішуємо. Додаємо звичайне борошно та вівсяне, яке можна зробити з вівсяних пластівців за допомогою блендера. Замішуємо тісто.

Випікаємо при 170−180 градусах 12−15 хвилин.

І смачного!

Нагадаємо рецепт ідеального пирога зі сливами з газети The New York Times.

Фото з альбому Елли Іванової