Красуня і володарка чарівного голосу Alina FooDee продовжує свої кулінарні експерименти, пропонуючи нові варіанти домашніх обідів і вечерь з м'ясом курки .
Цього разу вона «винайшла» українську варіацію східного супу — шурпи, що традиційно готується з баранини, картоплі та моркви.
Саме така страва, впевнена молода господиня, буде найбільш доречною на столі під час осінньої сімейної вечері, адже його аромат і смак просто неймовірні!
Та й технологія її приготування виглядає максимально просто — з розрахунком на зайнятих мам, які не мають цілої години, аби стояти над каструлею.
Необхідні продукти:
Приготування
Спочатку слід підготувати м'ясо, посипавши шматочки з усіх боків сіллю та чорним перцем.
Нарізану кубиком цибулю протушкувати на вершковому маслі до м'якості, наприкінці процесу виклавши зверху курятину.
Додати шарами картоплю, моркву та болгарський перець, залити в кінці окропом.
Тушкувати на повільному вогні протягом години, не помішуючи.
«Це максимально ледачий рецепт», — жартує зі свого витвору Аліна.
Ну, а як доповнення до такої ситної вечері відмінно підійде свіжий і оригінальний овочевий салат, про який блогерка розповіла раніше.