Книга рецептів

Наче проквашені і дуже смачні: господиня порадила, що робити з дрібними помідорами

11:42 — 27 вересня 2024 eye 167

В Україні добігає кінця сезон консервування овочів та фруктів, і багато господинь вже встигли приготувати на зиму смакоту, наприклад, мариновані помідори за рецептом Лізи Глинської, або найкращий томатний соус від Катерини Тарасенко.

Зазвичай господині прагнуть брати на консевацію великі та м'ясисті помідори. А от авторка каналу «Лови рецепт» розповіла, що можна зробити з невеличкими соковитими помідорками, запропонувавши рецепт смачнющих маринованих томатів.

Читайте також: Мариновані солодкі помідори: взимку пошкодуєте, що мало закрили

Приготування:

«Вони дуже ароматні мають такий трохи ніби проквашений присмак. І дуже-дуже смачні», — додає авторка рецепту.

Рецепт маринованих помідорів, до яких додають горілку, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот