Багато хто любить картоплю-фрі. А чи пробували ви картоплю-пай? Вона тонша і часто використовується в приготуванні салатів і декорі страв. Ця картопля настільки смачна, що ваші рідні напевно попросять добавки. Така страва доречна і в будні, і у вихідні.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати з продуктами. Її рецепти прості у виконанні, а страви дуже смачні та мають апетитний вигляд. Наприклад, нещодавно кулінарка поділилася рецептом виноградного десерту з карамелізованою грушею.
- Хрустка картопля-пай розлітається як насіння, — каже Елла Іванова. — Просто і смачно! Спробуйте приготувати один раз — і ви напевно захочете зробити це ще.
Картопля-пай
- 500 г картоплі
- Олія
- Сіль
Картоплю очищаємо і натираємо на тертці для корейської моркви
Заливаємо водою, її міняємо разів п'ять, поки не стане чистою. Це перший секрет приготування ласощів.
Викладаємо на паперові рушники. І добре просушуємо. Це другий секрет.
Добре нагріваємо олію. Невеликими партіями обсмажуємо картоплю до золотистої скоринки. Викладаємо на паперові рушники та солимо.
І смачного!
Нагадаємо рецепт домашнього зефіру до чаю або кави.
Фото з альбому Елли Іванової