Якщо ви багато працюєте і нема часу готувати вишукані страви, це знахідка. Все виходить просто та швидко, а головне смачно, корисно та ситно, ділиться кулінарка Наталія Федорій.
Складники:
- 1 шт. цибулинка
- 4 шт. варені картоплинки у «кожушку»
- 2 шт. болгарського перцю (червоний та жовтий)
- 2 шт. помідора
- 4 яйця
- 4 гілочки петрушки
- 3 ст. л. олії
- Сіль, цукор, перець чорний мелений до свого смаку.
Приготування:
На пательню трохи олії, пасеруємо цибулинку з дрібкою цукру. Додаємо картоплю, обсмажуємо 1−2 хв. Кладемо болгарський перець, сіль, перець чорний мелений (або червоний), просмажуємо 2 хв. Тоді кладемо помідори. Овочі на пательні «розсунути». На пательню вбити яйця + сіль.
Готуємо на маленькому вогні під кришкою до потрібної готовності яєць. Посипати петрушкою.
Розкладаємо по лоточкам.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати крутий десерт з гарбуза, який сподобається навіть прискіпливому гурману. А також публікували рецепт зірки «МайстерШефа» — курку з овочами в беконі.