Книга рецептів

Яєшня з овочами в «тормозку»: ідеально, щоб взяти з собою на роботу

20:32 — 6 жовтня 2024 eye 1637

Якщо ви багато працюєте і нема часу готувати вишукані страви, це знахідка. Все виходить просто та швидко, а головне смачно, корисно та ситно, ділиться кулінарка Наталія Федорій.

Складники:

Приготування:

На пательню трохи олії, пасеруємо цибулинку з дрібкою цукру. Додаємо картоплю, обсмажуємо 1−2 хв. Кладемо болгарський перець, сіль, перець чорний мелений (або червоний), просмажуємо 2 хв. Тоді кладемо помідори. Овочі на пательні «розсунути». На пательню вбити яйця + сіль.

Готуємо на маленькому вогні під кришкою до потрібної готовності яєць. Посипати петрушкою.

Розкладаємо по лоточкам.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати крутий десерт з гарбуза, який сподобається навіть прискіпливому гурману. А також публікували рецепт зірки «МайстерШефа» — курку з овочами в беконі.