Стейки можна приготувати не тільки з м'яса, а й із печериць, вибравши великі екземпляри. Це просто і дуже смачно. І що важливо, приготування не займе багато часу. А ще ця страва досить бюджетна.
Подавайте грибні стейки із зеленим салатом t та нарізкою з овочів. Така страва захопить ваших гостей. А рідні попросять її приготувати не раз. Подавайте страву в красивому посуді. Пам'ятайте, що на смак впливає й атмосфера.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова, яка не перестає експериментувати з продуктами.
- Усі інгредієнти беремо в довільній кількості, адже у всіх різні смаки, — каже Елла Іванова. — Масло можна використовувати як вершкове, так і грибне, рецептом якого я ділилася раніше.
Стейки з грибів
- Гриби — печериці
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- Олія
- Вершкове масло
Гриби промиваємо, видаляємо плодоніжку, шапочку надрізаємо «сіточкою». Додаємо спеції. І обсмажуємо в олії, додавши наприкінці трохи вершкового масла. Під час смаження можна поливати гриби олією за допомогою столової ложки.
І смачного!
Нагадаємо рецепт смачного паштету з печериць.
Фото з альбому Елли Іванової